Designers Guild online bestellen

Verkrijgbaar bij Gaivota

Designers Guild biedt een breed en uitgebreid assortiment luxe producten, bestaande uit meubelstoffen, wandbekleding, meubilair, bed en bad, kussens en tapijten.

De ontwerpstudio, onder leiding van oprichtster en creatief directeur Tricia Guild, haalt inspiratie uit diverse bronnen zoals Oosterse decoratieve kunst, Italiaanse architectuur en klassieke stukken. Twee keer per jaar wordt een collectie gelanceerd waarbij creativiteit en innovatie wordt gecombineerd met de hoogste niveaus van kwaliteit.

  • Meubelstoffen
  • Decoratief textiel
  • Perfect in stijl
  • Wij denken met u mee

Shop al onze meubels

Meubels waar je blij van wordt

Perfect in stijl en heerlijk functioneel

Tricia Guild heeft Designers Guild opgericht in 1970, terwijl zij op zoek was naar decoratief textiel. Door een aantal Indiase blokprint stoffen van nieuwe kleuren te voorzien, werd de eerste collectie geboren.

In 1972 opende ze een winkel in King’s Road in Londen met haar eerste collectie stoffen, waar ze ook keramiek en meubels verkocht. Het was niet zomaar een winkel, het was een ruimte en een concept. In 1986 komt Tricia’s broer Simon Jeffreys bij het bedrijf en wordt haar partner. In de loop der jaren zijn de collecties uitgebreid van stoffen tot accessoires, bed en bad ranges, tapijten, behang, meubels, stoffering en verf. Tricia is voor haar werk bekroond met tal van prestigieuze internationale prijzen en erkenningen.

Hoge kwaliteit

Proin sodales pretium fringilla. Sed sit amet quam a est efficitur molestie.

Stijlvol en Modern

Cras aliquet nisl non risus dictum tempor tristique fringilla lectus vel rutrum.

Professionele interieurstylisten die met u meedenken

Bent u op zoek naar verlichting voor uw woning? Kom bij ons langs in de winkel. We adviseren u graag over de mogelijkheden, trends en collecties van onze leveranciers. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij het maken van een lichtplan voor uw woning.

Uitgebreide collectie
Hoge kwaliteit
Maak een afspraak
lichtplan op maat

Meer over ons team

Hulp nodig met uw meubels?

Kom langs in de winkel of maar een afspraak!