Élitis behang

Élitis behang online bestellen​

Het adembenemende Élitis behang is in 1988 opgericht in Toulouse in Frankrijk door Patrice Marraud des Grottes. Naast zijn liefde voor de Griekse eilanden, de zon en de blauwe zee en hemel, heeft Des Grottes een fascinatie voor woorden. Daarom vernoemde hij zijn merk voor wanddecoratie naar de Griekse dichter Odysseas Elytis die deze beide aspecten verenigde in zijn poëzie. Bovenal is Élitis echter pionier op het gebied van innovatie voor muurdecoratie. De filosofie achter het behang merk luidt dan ook: Durf dapper en innovatief te zijn en wees een ontdekkingsreiziger in de wereld van wandbekleding. De altijd verrassende behangcollecties vormen zodoende altijd in binnen- en buitenland een beleving op zich.

Met het eigentijdse behang van het Franse exclusieve merk tover je de muren in huis om tot echt iets bijzonders. Deze collectie zit vol prachtige prints met een luxueuze uitstraling die je meenemen naar bijzondere onontdekte werelden en culturen. Daarbij lijken de fijne patronen en structuren echt warmte aan je muren te geven en zorgen de bijzondere kleurstellingen ervoor dat ruimtes veranderen in levende kunstwerken. Door de veelzijdigheid is het behangmerk voor iedere woonstijl geschikt; van strak modern tot landelijk of stoer industrieel. Met Élitis geef je jouw woning nét wat extra’s.

Styling

Bij Gaivota bestaat het stylingteam uit enthousiaste en gedreven medewerkers met een passie voor eigentijds klassiek interieur. Een diversiteit aan stijlen is geëtaleerd in ons ruime, monumentale pand aan de Krocht in Haarlem. Hier kunt u ongedwongen rondlopen en sfeer proeven om inspiratie op te doen voor uw eigen interieur. Ons stylingteam helpt u graag met ideeën of advies ten aanzien van meubelen, stoffering en woonaccessoires.

Locatie

Gaivota bevindt zich in het historisch hart van Haarlem. Het monumentale pand ademt warmte uit en heeft een stijlvolle uitstraling. De winkel bestaat uit twee samengevoegde panden uit de 17e eeuw. In één van de panden heeft vroeger een rijwielhandel en een slagerij gezeten. In het andere pand een notariskantoor en later de Kweekschool. De geschiedenis is voelbaar. U begeeft zich in een rijk gedecoreerd woonhuis. Een huiselijke sfeer waarin kwaliteit, mooie materialen en bijzondere combinaties de boventoon voeren.