Etro stoffen

Etro stoffen Online bestellen​

Bij Gaivota kunt u terecht voor een ruim assortiment materialen op het gebied van woondecoratie zoals prachtige Etro stoffen. Het merk Etro staat bekend om haar unieke designs die als stoffering zijn te gebruiken. De stoffen lenen zich bijvoorbeeld uitermate voor gordijnen en kussens. Maar u kunt ook een fauteuil bekleden om zo een bijzonder aantrekkelijk meubelstuk te creëren.

Dit artistieke merk moedigt allerlei kunstzinnige vormen aan sinds 1968 toen Gimmo Etro het merk opgerichte. Het is een echt Italiaans familiebedrijf. Jacobo Etro, zoon van Gimmo, staat aan het hoofd van textiel/stoffen. Design, luxe en hoogwaardige kwaliteit zijn kernwoorden die naadloos bij Etro passen. Het label kenmerkt zich door de in 1981 geïntroduceerde paisley print, waar ze nu om geroemd worden, en ontwerpen met Oosterse invloeden, heldere kleuren en kaleidoscope patronen. 

Wij leveren niet alleen materialen maar geven u ook deskundig advies over de toepassingen. Overigens is Gaivota de enige dealer in Haarlem.