Flamant

Flamant online bestellen​

Thuiskomen in een warm en druk huis op een koude winteravond, of het aankomen in uw landhuis na een lange rit voor een weekend van rust. Het is de warmte die je voelt bij aankomst van een goede vriend, te midden van bekende gezichten en objecten. Dat gevoel van thuiskomen is de kwintessens van Flamant.

Dit fijne merk herschept de essentie van ‘thuis’ door het gevoel van het verleden opnieuw uit te vinden en aan te passen aan de hedendaagse normen, harmonie en gastvrijheid; kernwaarden en familie tradities zijn een belangrijke bron van inspiratie. De warme ontmoeting van de klassieke en de moderne stijl, definieert de typische Flamant handtekening.

Door de jaren heen is Flamant uitgegroeid tot meer dan alleen een merk. Het is een levensstijl waar je aan mee wilt doen. En als manieren van leven voortdurend veranderen, veranderen de collecties. Evolutie, innovatie en upcycling zijn belangrijke aspecten van de filosofie van het bedrijf.

De collecties bieden een veelheid aan stijlen en omvat een breed ontwerp spectrum. Van klassiek, country en Gustaviaans tot moderne vintage en hedendaagse stedelijke ontwerp. Verleden en heden worden tot in perfecte harmonie gefuseerd. Het maakt van traditie en innovatie, eenvoud en design een goede mix.

Styling

Bij Gaivota bestaat het stylingteam uit enthousiaste en gedreven medewerkers met een passie voor eigentijds klassiek interieur. Een diversiteit aan stijlen is geëtaleerd in ons ruime, monumentale pand aan de Krocht in Haarlem. Hier kunt u ongedwongen rondlopen en sfeer proeven om inspiratie op te doen voor uw eigen interieur. Ons stylingteam helpt u graag met ideeën of advies ten aanzien van meubelen, stoffering en woonaccessoires.

Locatie

Gaivota bevindt zich in het historisch hart van Haarlem. Het monumentale pand ademt warmte uit en heeft een stijlvolle uitstraling. De winkel bestaat uit twee samengevoegde panden uit de 17e eeuw. In één van de panden heeft vroeger een rijwielhandel en een slagerij gezeten. In het andere pand een notariskantoor en later de Kweekschool. De geschiedenis is voelbaar. U begeeft zich in een rijk gedecoreerd woonhuis. Een huiselijke sfeer waarin kwaliteit, mooie materialen en bijzondere combinaties de boventoon voeren.