Servies kunt u overal kopen, maar niet dit verfijnde servies van Gien. De prachtige en geraffineerde decors, uitvoering, kleuren en mogelijke combinaties vindt u alleen maar bij Gien servies. Gaivota heeft de meest uitgebreide collectie van Gien. In onze winkel is de kelder ingericht in de franse sfeervolle stijl, hier vindt u dan ook de collectie. Vele bijzondere serviezen zijn opgenomen in ons assortiment.

Dit oer Franse bedrijf, Gien, werd in 1821 opgericht door een Engelsman en gebruikelijk voor een keramiekfabriek ligt de fabriek aan een rivier en wel de Loire. Het lijdt geen twijfel dat Gien servies een zeer opmerkelijke uitstraling heeft. Het servies wordt door velen bijzonder gewaardeerd.

Gien beschilderd tot aan de dag van vandaag haar serviezen met natuurlijke thema’s, dit gebeurd zeer verfijnt per serviesonderdeel met de hand. Eenvoudige serviesdelen worden beschilderd met de meest prachtige en uitbundige decoren. Het servies wordt vaak naar de thema’s vernoemd. Naast natuurlijke decors zijn er ook de tot de verbeelding sprekende decors met figuren zoals Sologne en Océan.

Ook beschikt Gien over een tweetal bijzondere thematische serviezen die absoluut de moeite van het vermelden waard zijn, mits het uw smaak is. Voor de kerst liefhebber is er natuurlijk het kerstservies Holly. Daarnaast is er nog het schitterende rijk beschilderde jachtservies Rambouillet. Een lust voor het oog voor iedere jachtliefhebber. Al met al genoeg keuze in onze grote collectie Gien servies.

Gien servies Winkel

De producten van Gien servies zijn verkrijgbaar in onze winkel en webshop.

[button size=”medium” style=”white” target=”_self” hover_type=”default” text=”Shop nu!” link=”https://gaivota.nl/product-categorie/gien-serviezen/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” margin=”25px 0 0 0″ custom_class=”cta-btn”]

Gien servies producten