Gien servies

Gien Servies online bestellen

Servies kunt u overal kopen, maar niet dit verfijnde servies van Gien. De prachtige en geraffineerde decors, uitvoering, kleuren en mogelijke combinaties vindt u alleen maar bij Gien servies. Gaivota heeft de meest uitgebreide collectie van Gien. In onze winkel is de kelder ingericht in de franse sfeervolle stijl, hier vindt u dan ook de collectie. Vele bijzondere serviezen zijn opgenomen in ons assortiment.

Dit oer Franse bedrijf, Gien, werd in 1821 opgericht door een Engelsman en gebruikelijk voor een keramiekfabriek ligt de fabriek aan een rivier en wel de Loire. Het lijdt geen twijfel dat Gien servies een zeer opmerkelijke uitstraling heeft. Het servies wordt door velen bijzonder gewaardeerd.

Gien beschilderd tot aan de dag van vandaag haar serviezen met natuurlijke thema’s, dit gebeurd zeer verfijnt per serviesonderdeel met de hand. Eenvoudige serviesdelen worden beschilderd met de meest prachtige en uitbundige decoren. Het servies wordt vaak naar de thema’s vernoemd. Naast natuurlijke decors zijn er ook de tot de verbeelding sprekende decors met figuren zoals Sologne en Océan.

Ook beschikt Gien over een tweetal bijzondere thematische serviezen die absoluut de moeite van het vermelden waard zijn, mits het uw smaak is. Voor de kerst liefhebber is er natuurlijk het kerstservies Holly. Daarnaast is er nog het schitterende rijk beschilderde jachtservies Rambouillet. Een lust voor het oog voor iedere jachtliefhebber. Al met al genoeg keuze in onze grote collectie Gien servies.

Styling

Bij Gaivota bestaat het stylingteam uit enthousiaste en gedreven medewerkers met een passie voor eigentijds klassiek interieur. Een diversiteit aan stijlen is geëtaleerd in ons ruime, monumentale pand aan de Krocht in Haarlem. Hier kunt u ongedwongen rondlopen en sfeer proeven om inspiratie op te doen voor uw eigen interieur. Ons stylingteam helpt u graag met ideeën of advies ten aanzien van meubelen, stoffering en woonaccessoires.

Locatie

Gaivota bevindt zich in het historisch hart van Haarlem. Het monumentale pand ademt warmte uit en heeft een stijlvolle uitstraling. De winkel bestaat uit twee samengevoegde panden uit de 17e eeuw. In één van de panden heeft vroeger een rijwielhandel en een slagerij gezeten. In het andere pand een notariskantoor en later de Kweekschool. De geschiedenis is voelbaar. U begeeft zich in een rijk gedecoreerd woonhuis. Een huiselijke sfeer waarin kwaliteit, mooie materialen en bijzondere combinaties de boventoon voeren.

Informatie Click & Collect

Als u ervoor kiest om uw bestelling op te halen in onze winkel in Haarlem, verzoeken wij u om een geldig telefoonnummer in te voeren . 

Zo kunnen wij u contacten om een afspraak te maken.