Of uw smaak neigt naar klassiek, landelijk of modern, met de luxueuze lifestyle producten van Lexington Home Collection richt u moeiteloos uw eigen, persoonlijke stijl in.

Het merk werkt met traditie en gevoel, eenvoud en luxe in haar producten, alles in hoge kwaliteit en beste confectie. Ieder product wordt gecontroleerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Lexington Home Collection: Producten met een verhaal

Het label vindt zijn oorsprong in Lexington, een klein plaatsje net buiten Boston, Massachusetts. Het assortiment is beïnvloed door de traditionele New England huizen met het kenmerkende witgeverfde cederhout. De dekbedovertrekken van dit lifestyle merk weerspiegelen deze stijl. Deze producten zijn te verkrijgen in (kleine) ruiten, strepen of uni kleurig en zijn gemaakt van zijdezacht katoen. Een fijne bijkomstigheid is dat de basis collectie niet of nauwelijks verandert. Items die aan vervanging toe zijn, zijn daarom altijd gemakkelijk na te bestellen via onze webshop.

Wij zeggen met trots dat we een zeer exclusief product van uitstekende kwaliteit in ons assortiment hebben. Gaivota verkoopt beddengoed, sierkussens en seizoensgebonden collecties van Lexington.

U kunt de producten bestellen in onze webwinkel of kopen in onze winkel aan de Krocht in Haarlem. Onze medewerkers staan graag voor u klaar! Bekijk hieronder een greep uit het assortiment.

Bekijk het in onze winkel

De producten van Lexington zijn verkrijgbaar in onze winkel en webshop.

[button size=”medium” style=”white” target=”_self” hover_type=”default” text=”Shop nu!” link=”http://www.gaivota.nl/product-brands/lexington/” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” margin=”25px 0 0 0″]