Lexington Home Collection

Lexington Home Collection: Producten met een verhaal

Het label vindt zijn oorsprong in Lexington, een klein plaatsje net buiten Boston, Massachusetts. Het assortiment is beïnvloed door de traditionele New England huizen met het kenmerkende witgeverfde cederhout. De dekbedovertrekken van dit lifestyle merk weerspiegelen deze stijl. Deze producten zijn te verkrijgen in (kleine) ruiten, strepen of uni kleurig en zijn gemaakt van zijdezacht katoen. Een fijne bijkomstigheid is dat de basis collectie niet of nauwelijks verandert. Items die aan vervanging toe zijn, zijn daarom altijd gemakkelijk na te bestellen via onze webshop.

Wij zeggen met trots dat we een zeer exclusief product van uitstekende kwaliteit in ons assortiment hebben. Gaivota verkoopt beddengoedsierkussens en seizoensgebonden collecties van Lexington.

U kunt de producten bestellen in onze webwinkel of kopen in onze winkel aan de Krocht in Haarlem. Onze medewerkers staan graag voor u klaar! Bekijk hieronder een greep uit het assortiment.

Uitgebreid aanbod Lexington Home Collection

Bestel nu in onze webshop. Wanneer het product op voorraad is en u voor 16:00 een bestelling plaatst, versturen wij de verzending dezelfde dag nog!

Informatie Click & Collect

Als u ervoor kiest om uw bestelling op te halen in onze winkel in Haarlem, verzoeken wij u om een geldig telefoonnummer in te voeren . 

Zo kunnen wij u contacten om een afspraak te maken.