Marie’s Corner

Marie’s Corner online bestellen

In amper 25 jaar tijd drong Marie’s Corner zich op als een referentieel merk in de wereld van de meubelen. Het bedrijf heeft zich altijd overklast door zijn kracht van de samenstelling van de verschillende Europese invloeden en heeft dit in de jaren een eigen stijl en unieke touch gegeven. Knus en eigentijds. Chic en elegant.

Marie’s Corner biedt unieke en eindeloos aanpasbare fauteuils op basis van de productie volgens traditionele methoden. En met slechts één obsessie voor ogen: comfort, comfort en comfort!

Het jaar 2017 zal in het teken staan van het openen van de geest, ondersteund door de dynamiek en energie, beide toegediend door de nieuwe structuur. Het merk en haar waarden in zowel traditie als authenticiteit blijven strikt hetzelfde, maar er zal wel een nieuwe wind gaan waaien door Marie’s Corner.

Dit jaar zal worden gekenmerkt door de komst van nieuwe modellen in innovatieve en verfijnde vormen. De keuze zal continu uitgebreid vakmanschap en continuïteit bevatten.

Bekijk hieronder het prachtige assortiment van het merk. De producten zijn online te bestellen. U kunt ook een kijkje komen nemen in onze winkel aan de Krocht in Haarlem! Onze interieur specialisten geven u graag advies.