Osborne and little

Osborne and little online bestellen

Osborne & Little is één van ’s werelds toonaangevende namen in stof en behang ontwerpen. In de jaren zestig startte Peter Osborne en zijn zwager Antony Little, die beiden een passie voor creativiteit en instinct in het bedrijfsleven deelden, het bedrijf Osborne & Little; in die tijd vanuit een kleine showroom in Londen.

De eerste collectie was direct een daverend succes. Al meer dan 40 jaar ontwerpt Osborne & Little stoffen en behang die veelal interieur trends worden of zijn geweest. Tevens is het bedrijf verantwoordelijk voor de distributie van twee vooraanstaande merken, namelijk van de interieurontwerper Nina Campbell en van de Parijse design studio Lorca. Ook werken zij zo nu en dan met gastontwerpers, zoals de Engelse modeontwerper Matthew Williamson.

Osborne & Little zit nog elke dag vol energie en inspiratie waardoor het bedrijf nog elke keer met een nieuwe collectie kan komen en de goede reputatie blijft zoals die is. Zij streven naar goede kwaliteit en creatieve uitmuntendheid in de drukke wereld van interieur.

Kerstactie

20% Korting OP GESELECTEERDE LEXINGTON ARTIKELEN

Let op: Levertijd ivm. de feestdagen langer. Pakket kan aankomen na de feestdagen. Korting niet mogelijk in combinatie met andere kortingscodes.