Marie’s Corner online bestellen

Designed by Gaivota

Binnen 25 jaar tijd drong Marie’s Corner zich op als een referentieel merk in de wereld van de meubelen. Het bedrijf heeft zich altijd overklast door zijn kracht van de samenstelling van de verschillende Europese invloeden en heeft dit in de jaren een eigen stijl en unieke touch gegeven. Knus en eigentijds. Chic en elegant.

  • Op maat gemaakt
  • Perfect in stijl
  • Wij denken met u mee

Shop al onze meubels

Meubels waar je blij van wordt

Perfect in stijl en heerlijk functioneel

Marie’s Corner biedt unieke en eindeloos aanpasbare fauteuils op basis van de productie volgens traditionele methoden. En met slechts één obsessie voor ogen: comfort, comfort en comfort!

Het jaar 2017 zal in het teken staan van het openen van de geest, ondersteund door de dynamiek en energie, beide toegediend door de nieuwe structuur. Het merk en haar waarden in zowel traditie als authenticiteit blijven strikt hetzelfde, maar er zal wel een nieuwe wind gaan waaien door Marie’s Corner.

Hoge kwaliteit

Proin sodales pretium fringilla. Sed sit amet quam a est efficitur molestie.

Stijlvol en Modern

Cras aliquet nisl non risus dictum tempor tristique fringilla lectus vel rutrum.

Professionele interieurstylisten die met u meedenken

Bent u op zoek naar verlichting voor uw woning? Kom bij ons langs in de winkel. We adviseren u graag over de mogelijkheden, trends en collecties van onze leveranciers. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij het maken van een lichtplan voor uw woning.

Uitgebreide collectie
Hoge kwaliteit
Maak een afspraak
lichtplan op maat

Meer over ons team

Hulp nodig met uw meubels?

Kom langs in de winkel of maar een afspraak!