Hockers

Designed by Gaivota

Een hocker wordt ook wel “poef” of “footstool” genoemd. Een hocker kunt u gebruiken om uw voeten op te leggen als u zich thuis ontspant met een fijn boek, maar kan ook dienen als bijzettafel of extra zitplaats. Een hocker bekleed met een bijzondere stof geeft kleur aan uw interieur. Hockers kunnen geleverd worden in verschillende vormen en maten, hoogtes

Shop al onze hockers

Meubels

Uw hele interieur, beschikbaar bij Gaivota

Banken

Uw zitbank is de plek waar u tot rust komt. Alleen, samen met uw partner, uw gezin of met uw
gasten. De keuze van uw bank moet voldoen aan uw woonsituatie, uw gezinssamenstelling en het
gebruik, maar bovenal: uw smaak, beter gezegd uw persoonlijke huisstijl. Bent u verliefd op één
van op onze banken, maar past deze qua kleur niet bij uw interieur? Wij kunnen iedere bank
volledig volgens uw wensen bekleden. U kunt zelf de kleur of het materiaal van de poten bepalen
en u kunt kiezen tussen harde of zachte zitkussens. Kortom, onze stylisten geven u graag advies.

– Hoekbanken
– 2, 2½, 3 zits banken
– Loveseats
– Chaise Longue
– Banken met losse hoezen

Tafels

Als tafels zouden kunnen praten, zouden ze uw levensverhaal kunnen vertellen. De belangrijkste beslissingen van uw leven worden aan tafel genomen. Bij het kiezen van uw tafel gaat het om functionaliteit en uitstraling. Rond, vierkant, rechthoekig of ovaal: het is allemaal mogelijk.

– Rechthoekige tafels
– Ronde tafels
– Vierkante tafels
– Ovale tafels

Kasten

Een kast is gezichtsbepalend voor uw interieur. Een kast om uw mooie servies of glaswerk uit te stallen, een boekenkast voor boeken of kunstvoorwerpen of een dichte kast voor zaken die u aan het oog wilt onttrekken. Wij kunnen alle mogelijke kasten leveren of onze kastenbouwer kan voor u die kast op maat maken waarin u alles kan opbergen en u rust in uw interieur creëert. Een opgeruimd huis zorgt voor rust in uw hoofd.

– Servieskasten

– Boekenkasten

– Kledingkasten

Bijzettafels

Een salontafel of een bijzettafel hoort in de zithoek.

Klein maar fijn; praktisch en prachtig. Een bijzettafel dient meestal maar één doel. Maar dan wel in stijl, passend in uw interieur. Onze collectie heeft voor iedere functie wel een bijzettafel. Kom voor inspiratie gezellig langs in onze winkel, of kijk alvast eens rustig rond op de webshop.

Hockers

Een hocker wordt ook wel “poef” of “footstool” genoemd. Een hocker kunt u gebruiken om uw voeten op te leggen als u zich thuis ontspant met een fijn boek, maar kan ook dienen als bijzettafel of extra zitplaats. Een hocker bekleed met een bijzondere stof geeft kleur aan uw interieur. Hockers kunnen geleverd worden in verschillende vormen en maten, hoogtes

Eetkamerstoelen

Om een eettafel staan stoelen waar je lekker op moet kunnen zitten en die uitnodigen tot natafelen. Stoelen met of zonder armleuning. Bij de aanschaf van nieuwe stoelen is de zithoogte ten opzichte van de tafel erg belangrijk. Ook is het wenselijk dat stoelen met armleuningen onder de tafel geschoven kunnen worden. Ga er eens rustig voor zitten, samen met een van onze stylisten. Die weten precies hoe het zit.

– Eetkamerstoelen
– barkrukken

Fauteuils

Naast een bank hebben de meeste mensen één of meerdere fauteuils in de woonkamer. Als er één meubelstuk is dat uw persoonlijkheid definieert, is het wel uw fauteuil. Een goede zit is erg belangrijk en voor iedereen anders. Elke fauteuil kan bij ons met elke gewenste stof bekleed worden. Onze adviseurs vertellen u alles over de mogelijkheden.

– Oorfauteuils
– Armstoelen
– Fauteuils met hoes

Meubels op maat laten maken?

Informeer naar de mogelijkheden bij ons in de winkel.

Kom langs in de winkel

Professionele interieurstylisten die met u meedenken

Bent u op zoek naar verlichting voor uw woning? Kom bij ons langs in de winkel. We adviseren u graag over de mogelijkheden, trends en collecties van onze leveranciers. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij het maken van een lichtplan voor uw woning.

Uitgebreide collectie
Hoge kwaliteit
Maak een afspraak
lichtplan op maat

Meer over ons team

Laat uw bank professioneel stofferen

Kom langs in de winkel of maak een afspraak!