Osborne and little online bestellen

Verkrijgbaar bij Gaivota

Osborne & Little is één van ‘s werelds toonaangevende namen in stof en behang ontwerpen. In de jaren zestig startte Peter Osborne en zijn zwager Antony Little, die beiden een passie voor creativiteit en instinct in het bedrijfsleven deelden, het bedrijf Osborne & Little; in die tijd vanuit een kleine showroom in Londen.

  • Toonaangevend in ontwerp

  • Al meer dan 40 jaar kwaliteit
  • Uitgebreid assortiment 

Shop al onze meubels

Osborne & Little stoffen en behang

Creatieve uitmuntendheid

De eerste collectie was direct een daverend succes. Al meer dan 40 jaar ontwerpt Osborne & Little stoffen en behang die veelal interieur trends worden of zijn geweest. Tevens is het bedrijf verantwoordelijk voor de distributie van twee vooraanstaande merken, namelijk van de interieurontwerper Nina Campbell en van de Parijse design studio Lorca. Ook werken zij zo nu en dan met gastontwerpers, zoals de Engelse modeontwerper Matthew Williamson.

Hoge kwaliteit

Bijzondere stof en behang ontwerpen.

Stijlvol en Modern

Al meer dan 40 jaar toonaangevend.

Professionele interieurstylisten die met u meedenken

Bent u op zoek naar verlichting voor uw woning? Kom bij ons langs in de winkel. We adviseren u graag over de mogelijkheden, trends en collecties van onze leveranciers. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij het maken van een lichtplan voor uw woning.

Uitgebreide collectie
Hoge kwaliteit
Maak een afspraak
lichtplan op maat

Meer over ons team

Hulp nodig met uw meubels?

Kom langs in de winkel of maar een afspraak!