Haarlemse Zeilvereniging

Gaivota heeft voor de Haarlemse Zeilvereniging een interieurplan gemaakt. Het interieurplan is tot stand gekomen na het inventariseren van de behoeften en doelstellingen.

400 leden
moodboards & lichtplan
multifunctionele ruimte

Haarlem, Nederland
2020

De grootste uitdaging van dit project was dat de Haarlemse Zeilvereniging een club is met 400 leden, die allemaal inspraak hadden. Zij hebben daarom een enquête gehouden onder de leden.

Vervolgens is de Haarlemse Zeilvereniging met de uitslag bij Gaivota langsgekomen tijdens een interieur afspraak om alle wensen te bespreken.

Na het inventariseren van de wensen is Gaivota met veel enthousiasme en creativiteit begonnen om de stijl en wensen te vertalen naar verschillende moodboards en een lichtplan voor het clubhuis.

Wij hebben een interieurplan gemaakt voor de inrichting van het clubhuis, waaronder de bar, het type meubels en wandbekleding. Daarnaast hebben wij ook over een oplossing nagedacht voor de akoestiek.

400

Leden met inspraak

100

Jarig jubileum

Alle componenten in de ruimte zijn multifunctioneel en kunnen eenvoudig verplaatst en opgeborgen worden, waardoor de ruimte voor zowel vergaderingen als evenementen kan worden gebruikt.

Haarlemse zeilvereniging viert haar 100-jarig bestaan.

De buitenkant van het gebouw heeft een groot raam, waardoor het idee ontstond om geen gevelreclame aan de buitenkant van het pand te plaatsen, maar een lichtbak aan de binnenkant tegen de wand bij de bar.

De Haarlemse Zeilvereniging bestaat dit jaar 100 jaar en wilde speciaal voor haar jubileum het clubhuis voor de opening compleet opnieuw gebouwd- en ingericht hebben.

Woontrends

Als eerste op de hoogte van de nieuwste trends en projecten van Gaivota. Volg ons op Instagram!