Elk raam dient aangekleed te worden!

Designed by Gaivota

Op het gebied van raambekleding is tegenwoordig bijna alles mogelijk. Het kiezen van de juiste raambekleding voor uw interieur is essentieel voor uw persoonlijke huisstijl.

Heeft u al iets in uw hoofd, of zoekt u nog inspiratie? Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Raambekleding waar je blij van wordt

Perfect bij u passend en functioneel!

U kunt kiezen uit gordijnen, vitrage, vouwgordijnen, jaloezieën, lamellen of shutters en u kunt deze op verschillende manieren laten confectioneren en ophangen.

Hoge kwaliteit

Liever een perfect gemaakt gordijn van eenvoudige stof dan een lelijk vallend gordijn van zeer exclusieve stof! 

Allereerst maken wij een afspraak om de gordijnen zelf in te komen meten.Wij leveren niet alleen vele merken stoffen, maar confectioneren hiervan ook gordijnen in ons eigen atelier, hangen deze vervolgens zelf in en gaan pas weg als de klant tevreden is met het resultaat.

Stijlvol en Modern

In onze winkel hebben wij de grootste collecties stoffen in Haarlem. Alle grote merken waaronder Designers Guild, Romo, Etro, Pierre Frey, Manuael Canovas, Osborne & Little, Mulberry, Larsen, maar ook Jim Thompson, Jean Paul Gaulthier en Christian Lacroix kunnen wij leveren.

Raambekleding

Uw hele interieur, beschikbaar bij Gaivota

Hang gordijnen

Van alle soorten raambekleding worden gordijnen, gevoerd of ongevoerd, het meest verkocht. Van in between stoffen die het licht filteren tot zware zijden gordijnen, gevoerd met een tussenvoering, die verduisterend zijn; alles is mogelijk.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen of Roman Blinds worden ook veel verkocht. Vouwgordijnen van dunne stof fungeren vaak als vitrage tegen de directe inkijk, gevoerde vouwgordijnen kunnen zelfs verduisterend werken. Roman Blinds, Venetian Blinds of Austrian Blinds, ons atelier kan alles maken.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

De laatste jaren leveren en plaatsen we steeds meer houten jaloezieën. Deze horizontale houten latten kunnen in verschillende kleuren en breedtes geleverd worden.

Rolgordijnen

Als u een eenvoudig rolgordijn zoekt, kunnen wij dit ook leveren en plaatsen. Bij rolgordijnen heeft u beperkte keus in stoffen omdat het doel van rolgordijnen meestal alleen functioneel is.

Vitrage

Vitrage

Vitrage is eigenlijk nooit helemaal weggeweest. Linnen look stoffen, kamerhoog, geven een rijk gevoel, maar zorgen dat niet iedereen binnen kan kijken.

Shutters

Shutters moeten niet verward worden met horizontale jaloezieën. Shutters zijn houten binnenluiken met horizontale lamellen die je doormiddel van een schuif open of dicht kan doen. Shutters moeten in de fabriek precies op maat gemaakt worden

Stoffen- en raambekleding op maat laten maken?

Informeer naar de mogelijkheden bij ons in de winkel.

Kom langs in de winkel

Professionele interieurstylisten die met u meedenken

Bent u op zoek naar verlichting voor uw woning? Kom bij ons langs in de winkel. We adviseren u graag over de mogelijkheden, trends en collecties van onze leveranciers. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij het maken van een lichtplan voor uw woning.

Uitgebreide collectie
Hoge kwaliteit
Maak een afspraak
lichtplan op maat

Meer over ons team

Hulp nodig met uw raambekleding?

Kom langs in de winkel of maak een afspraak!