Praktisch en functioneel in jouw stijl

Designed by Gaivota

De verlichting van uw interieur vraagt om meer dan het lukraak ophangen en neerzetten van een aantal lampen. Voor een goede verlichting is een lichtplan noodzakelijk. Bij Gaivota hebben wij alle kennis in huis om dit voor u te verwezenlijken.

Maar verlichting mag ook gezien worden. Een mooie lampvoet met een bijzondere kap, op maat gemaakt, passend bij uw interieur, alles is mogelijk. Maar ook een klassieke of moderne kroonluchter kunne wij leveren.

Staande lampen

Shop al onze verlichting

verlichting
Verlichting waar je blij van wordt

Perfect bij u passend en functioneel!

Wij werken uitsluitend met producten van internationale topontwerpers, en kopen direct in bij de producent. Al onze producten voldoen aan de hoogste veiligheidsnorm, zodat u altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. En uitstraling. Letterlijk

Kom eens kijken en laat u inspireren in onze winkel. Bent u toe aan een complete herinrichting van uw verlichting? Onze adviseurs laten er graag hun licht over schijnen.

Hoge kwaliteit

Wij kunnen lampenkappen op maat voor u maken van vele materialen en voorzien van de juiste fitting. Lampenkappen die het licht doorlaten of juist kappen die alleen indirect licht geven.

Stijlvol en Modern

Spelen met licht is een kunst. Laat u adviseren door onze stylisten!

Verlichting

Uw hele interieur, beschikbaar bij Gaivota

Lampenkappen

Lampenkappen

Wij hebben ons eigen atelier dat lampenkappen op maat kan maken. De juiste maat kap bij die bijzondere lampvoet maakt uw interieur compleet.

Staande lamp Flamant

Staande lampen

Een grote staande lamp in een hoek van de kamer kan deze hoek uitlichten. Maar ook een goede leeslamp naast uw fauteuil of de bank is onmisbaar als u graag leest.

Verlichting kopen

Tafel- en bureaulampen

Schemerlampen of tafellampen zijn onmisbaar in elk interieur. Ze brengen sfeer in uw huis en zorgen dat donkere hoeken uitgelicht worden. Ook naast het bed zijn lampen onmisbaar en zorgen voor sfeer in de slaapkamer.

Wand- en hanglampen

Hanglampen of plafondlampen heb je overal in huis. Een goede lamp of lampen boven de eettafel zijn essentieel. Maar ook wandlampen in de hal of overloop zorgen dat je in het donker veilig kan lopen.

Verlichting op maat laten maken?

Kom langs in de winkel

Informeer naar de mogelijkheden bij ons in de winkel.

Professionele interieurstylisten die met u meedenken

Bent u op zoek naar verlichting voor uw woning? Kom bij ons langs in de winkel. We adviseren u graag over de mogelijkheden, trends en collecties van onze leveranciers. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij het maken van een lichtplan voor uw woning.

Uitgebreide collectie
Hoge kwaliteit
Maak een afspraak
lichtplan op maat

Meer over ons team

Hulp nodig met uw verlichting?

Kom langs in de winkel of maar een afspraak!