Gien Eden pakje servetten Lunch

De papieren servetten Eden van Gien zijn niet alleen een leuke aanvulling op de andere onderdelen van het servies Eden, maar zijn ook een origineel cadeautje.

 

5.95 incl. BTW

12 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

In de Franse stad Gien worden sinds 1821 serviezen gefabriceerd in de fabriek met dezelfde naam. De unieke en bijzondere onderdelen van de serviezen worden in Frankrijk geproduceerd en vaak nog met de hand beschilderd. Elk jaar komt Gien met een nieuw servies. De serviezen van Gien zijn vaatwasserbestendig, tenzij anders aangegeven. Wij raden u wel aan op te passen met grote temperatuurverschillen.

Het decor op het servies Eden is ontworpen door de Franse kunstenares Isabelle Barthel. De kleurrijke bloemen en planten die zij schildert op de borden en schalen brengen ons terug naar de hof van Eden. Centraal staat een grote blauwe bloem met rode, oranje en groene bladmotieven. Het servies kan als geheel aangeschaft worden, maar kan ook prima gecombineerd worden met een effen wit servies.

Dit servies en andere serviezen zijn na te bestellen bij Gaivota. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de winkel

Extra informatie

afmeting:

1 pakje met 20 servetten 33 cm x 33 cm

merk:

Gien

samenstelling:

Papier

SKU GIE8004CEDL Categorie