Gien Theedoek Eden

Met een theedoek Eden van Gien brengt u kleur in uw keuken. De theedoeken met het kleurrijke design Eden met blauwe bloem en bladermotieven zijn een leuk cadeau en bijna te mooi om te gebruiken.

19.00

6 op voorraad

Beschrijving

In de Franse stad Gien worden sinds 1821 serviezen gefabriceerd in de fabriek met dezelfde naam. De unieke en bijzondere onderdelen van de serviezen worden in Frankrijk geproduceerd en vaak nog met de hand beschilderd. Elk jaar komt Gien met een nieuw servies. De serviezen van Gien zijn vaatwasserbestendig, tenzij anders aangegeven. Wij raden u wel aan op te passen met grote temperatuurverschillen.

Het decor op het servies Eden is ontworpen door de Franse kunstenares Isabelle Barthel. De kleurrijke bloemen en planten die zij schildert op de borden en schalen brengen ons terug naar de hof van Eden. Centraal staat een grote blauwe bloem met rode, oranje en groene bladmotieven. Het servies kan als geheel aangeschaft worden, maar kan ook prima gecombineerd worden met een effen wit servies.

Dit servies en andere serviezen zijn na te bestellen bij Gaivota. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de winkel

Extra informatie

afmeting:

Lengte 70 cm
Breedte 50 cm

merk:

Gien

samenstelling:

100 % Katoen

SKU GIE8003EDTO Categorieën ,

Informatie Click & Collect

Als u ervoor kiest om uw bestelling op te halen in onze winkel in Haarlem, verzoeken wij u om een geldig telefoonnummer in te voeren . 

Zo kunnen wij u contacten om een afspraak te maken.