Gien Millefleurs Koffiekop en schotel (espresso)

Deze vrolijke koffiekop en schotel worden in een set verkocht en zijn van het merk Gien. Deze set is leuk in combinatie met de rest van het koffie- en theeservies van de serviescollectie Millefleurs.

 

37.00 incl. BTW

10 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

De serviesserie ‘Millefleurs’ is een van de meest verkochte Gien serviezen in Nederland en dat is zeker niet zonder reden. De prachtige bloemenmotieven geven u het hele jaar door dat heerlijk warme zomerse gevoel. De stukken zijn allemaal rijk gedecoreerd met verschillende zomerbloemen: rozen, vlierbloemen, geraniums, camelia’s en korenbloemen. Het ontwerp voor het servies werd gemaakt door Isabelle de Borchgrave. Het servies van Millefleurs gaat goed samen met een effen wit servies. Voor een complete look combineert u  Millefleurs met een prachtig linnen tafelkleed en linnen servetten.

Alle serviezen van Gien worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Frankrijk. De producten zijn echter wel vaatwasserbestendig, tenzij anders aangegeven. Wij raden u wel aan op te passen met grote temperatuurverschillen.

Dit servies en andere serviezen zijn na te bestellen bij Gaivota. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de winkel.

Merknaam: Gien

Omschrijving: Millefleurs koffiekop en schotel

Afmeting: Dia: 12,9cm x Inh: 8cl

Samenstelling:Aardewerk

Extra informatie

Afmetingen 129 cm
SKU GIE16432PTM Categorie