Gien Millefleurs taartbordje

Met dit taartbordje van Gien wordt uw feestje gegarandeerd een succes. Het bordje is van de collectie Millefleurs en is handgemaakt in Frankrijk. Dit item is perfect in combinatie met een effen wit servies, maar past ook heel goed bij de rest van de ‘Millefleurs’ serviescollectie. Wanneer u dit bordje aanschaft weet u één ding in ieder geval zeker: taart eten van dit bordje is een feestje.

 

22.50 incl. BTW

10 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

De serviesserie ‘Millefleurs’ is een van de meest verkochte Gien serviezen in Nederland en dat is zeker niet zonder reden. De prachtige bloemenmotieven geven u het hele jaar door dat heerlijk warme zomerse gevoel. De stukken zijn allemaal rijk gedecoreerd met verschillende zomerbloemen: rozen, vlierbloemen, geraniums, camelia’s en korenbloemen. Het ontwerp voor het servies werd gemaakt door Isabelle de Borchgrave. Het servies van Millefleurs gaat goed samen met een effen wit servies. Voor een complete look combineert u  Millefleurs met een prachtig linnen tafelkleed en linnen servetten.

Alle serviezen van Gien worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Frankrijk. De producten zijn echter wel vaatwasserbestendig, tenzij anders aangegeven. Wij raden u wel aan op te passen met grote temperatuurverschillen.

Dit servies en andere serviezen zijn na te bestellen bij Gaivota. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de winkel.

Merknaam: Gien

Omschrijving: Millefleurs taartbord

Afmeting: Dia: 16,5cm

Samenstelling:Aardewerk

SKU GIE1643B4AX Categorie