Gien Oiseau Bleu Fruits Mueslischaaltje

Het mueslischaaltje Fruits van het servies Oiseau Bleu van Gien kan ook zonder beschilderd fruit besteld worden. Het schaaltje kan voor yoghurt of fruit maar ook voor sausjes of borrelnootjes gebruikt worden. Denk ook eens aan een lekker soepje. De verschillende onderdelen met en zonder fruit kunnen goed gecombineerd worden.

36.50

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Het servies van de serie Oiseau Bleu Fruits is ontworpen door de Belgische kunstenares Isabelle de Borchgrave. Ieder item heeft een blauw wit geometrisch patroon gecombineerd met een blauwe vogel en één of meerdere stukken fruit. Het servies is leuk in combinatie met de serie Oiseau Bleu, maar kan ook prima gecombineerd worden met een effen wit servies.

Alle serviezen van Gien worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Frankrijk. De producten zijn echter wel vaatwasserbestendig, tenzij anders aangegeven. Wij raden u wel aan op te passen met grote temperatuurverschillen.

Dit servies en andere serviezen zijn na te bestellen bij Gaivota. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de winkel.

Extra informatie

afmeting:

Diameter 16 cm

merk:

Gien

samenstelling:

Aardewerk

SKU GIE1292C04O Categorieën ,