Gien Oiseau Bleu dipschaaltje

Het dipschaaltje Oiseau Bleu van Gien kun u gebruiken voor fruit of yoghurt bij het ontbijt, dipsausjes bij het diner of voor een bolletje ijs bij het dessert. Gaivota verkoopt het servies Oiseau Bleu met alleen blauwe beschildering maar ook met vrolijke geschilderde fruit motieven in kleur.

 

29.00 incl. BTW

4 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Het servies van de serie Oiseau Bleu is al een aantal jaren in de collectie van Gien, door de jaren heen is het een ware klassieker geworden. Het design is ontworpen door de Belgische kunstenares Isabelle de Borchgrave. Ieder item heeft een blauw wit geometrisch patroon gecombineerd met een blauwe vogel. Op een aantal onderdelen is ook een kleurig fruitmotief geschilderd.

Alle serviezen van Gien worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Frankrijk. De producten zijn echter wel vaatwasserbestendig, tenzij anders aangegeven. Wij raden u wel aan op te passen met grote temperatuurverschillen.

Het servies is er ook in een andere uitgave waarbij er in het ontwerp ook gekleurde fruitstukken te zien zijn. Dit servies en andere serviezen zijn na te bestellen bij Gaivota. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de winkel.

Extra informatie

afmeting:

Diameter 9,6 cm
Inhoud 15 cl

merk:

Gien

samenstelling:

Aardewerk

SKU GIE1290C2CC Categorieën ,