Gien Oiseau Bleu mok

De mokken van het servies Oiseau Bleu van Gien worden gefabriceerd met en zonder kleurige fruitafbeeldingen. Aangezien de basis beschildering in blauw met vogeltje hetzelfde is, kunnen onderdelen met en zonder fruit beschildering goed gecombineerd worden.

35.00 incl. BTW

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Het servies van de serie Oiseau Bleu is al een aantal jaren in de collectie van Gien, door de jaren heen is het een ware klassieker geworden. Het design is ontworpen door de Belgische kunstenares Isabelle de Borchgrave. Ieder item heeft een blauw wit geometrisch patroon gecombineerd met een blauwe vogel.

Alle serviezen van Gien worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Frankrijk. De producten zijn echter wel vaatwasserbestendig, tenzij anders aangegeven. Wij raden u wel aan op te passen met grote temperatuurverschillen.

Het servies is er ook in een andere uitgave waarbij er in het ontwerp ook gekleurde fruitmotieven te zien zijn. Dit servies en andere serviezen zijn na te bestellen bij Gaivota. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de winkel.

Extra informatie

afmeting:

Hoogte 9,5 cm
Inhoud 25,5 cl

merk:

Gien

samenstelling:

Aardewerk

SKU GIE1290CMUG Categorieën ,