Gien Oiseau Bleu soepbord

Het soepbord van het servies Oiseau Bleu van Gien kan ook voor pasta of dessert gebruikt worden. Het servies is zowel met als zonder extra beschilderingen van gekleurd fruit te leveren. Een combinatie van onderdelen met en zonder beschilderd fruit maakt uw tafel bijzonder feestelijk.

27.00 incl. BTW

4 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Het servies van de serie Oiseau Bleu is al een aantal jaren in de collectie van Gien, door de jaren heen is het een ware klassieker geworden. Het design is ontworpen door de Belgische kunstenares Isabelle de Borchgrave. Ieder item heeft een blauw wit geometrisch patroon gecombineerd met een blauwe vogel.

Alle serviezen van Gien worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Frankrijk. De producten zijn echter wel vaatwasserbestendig, tenzij anders aangegeven. Wij raden u wel aan op te passen met grote temperatuurverschillen.

Het servies is er ook in een andere uitgave waarbij er in het ontwerp ook gekleurde fruitstukken te zien zijn. Dit servies en andere serviezen zijn na te bestellen bij Gaivota. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de winkel.

Extra informatie

afmeting:

Diameter 23 cm

merk:

Gien

samenstelling:

Aardewerk

SKU GIE1290B4AY Categorie