Gien Oiseau Bleu taartbordje

Het taartbordje van Gien uit de Oiseau Bleu collectie kan met en zonder extra fruit decors geleverd worden. De extra beschildering bestaat uit vijgen, aardbeien, bramen en kersen. De met fruit beschilderde onderdelen en de onderdelen van het servies met alleen het blauwe decors met vogeltje kunnen goed met elkaar gecombineerd worden.

15.00 incl. BTW

3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Het servies van de serie Oiseau Bleu is al een aantal jaren in de collectie van Gien, door de jaren heen is het een ware klassieker geworden. Het decors is ontworpen door de Belgische kunstenares Isabelle de Borchgrave. Ieder item heeft een blauw wit geometrisch patroon gecombineerd met een blauwe vogel.

Alle serviezen van Gien worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Frankrijk. De producten zijn echter wel vaatwasserbestendig, tenzij anders aangegeven. Wij raden u wel aan op te passen met grote temperatuurverschillen.

Het servies is er ook in een andere uitgave waarbij er in het ontwerp ook gekleurde fruitstukken te zien zijn. Dit servies en andere serviezen zijn na te bestellen bij Gaivota. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de winkel.

Extra informatie

afmeting:

Diameter 16 cm

merk:

Gien

samenstelling:

Aardewerk

SKU GIE1290B4AX Categorieën ,