Gien Pont aux Choux soepkom met schotel en deksel maïs

Deze soepkom met schotel en deksel heeft leuke klassieke uitstraling. Met deze kom zult u uw gasten blij verassen: een soep zal zoveel lekkerder smaken wanneer u deze eet uit uw eigen soepkom met deksel. De deksel heeft overigens een functie en zorgt ervoor dat de soep minder snel afkoelt, ook zal de deksel uw soep beschermen tegen ongedierte in de zomer als u buiten eet.

 

94.00 incl. BTW

4 op voorraad

Beschrijving

Deze stijl servies is overigens ook te verkrijgen in andere kleuren.

Alle serviezen van Gien worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Frankrijk. De producten zijn echter wel vaatwasserbestendig, tenzij anders aangegeven. Wij raden u wel aan op te passen met grote temperatuurverschillen.

Dit servies en andere serviezen zijn na te bestellen bij Gaivota. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de winkel.

‘Pont aux choux’ vormt een mooie basis voor een uitgebreide serviescollectie, maar is ook een zeker stijlvol voor alledaags gebruik. Het servies is mooi te combineren met veel andere serviezen van Gien. Zijn bijzondere naam heeft het servies te danken aan de brug  ‘pont aux choux’ in Parijs, een nabije porseleinfabriek decoreerde zijn serviezen met het rijstkorrel dessin dat Gien tot op de dag van vandaag gebruikt.

Merknaam: Gien

Omschrijving: Pont aux Choux soepkom met schotel en deksel maïs

Afmeting: Inh: 20cl x Dia: 17,3cm

Samenstelling:Aardewerk

Extra informatie

Gewicht 0.640 kg
Afmetingen 17,3 cm
SKU GIE13502PTB Category