Gien Sologne Ontbijtbord Faisan

Alle ontbijtborden van Sologne van Gien zijn gedecoreerd met aquarellen van dieren. Allerlei vogels, honden, een hert of vos, maar ook dit bord met een fazant. Het vormt onderdeel van het servies Sologne waarvan de meeste onderdelen zijn voorzien van afbeeldingen van dieren die leven in het bos of langs de waterkant. Het het is een prachtige toevoeging aan uw serviescollectie. Het ontbijtbord wordt ook veel gebruikt voor lunchgerechten of dessert.

 

 

30.00 incl. BTW

2 op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €40,-
  • Veilig betalen met iDeal of Credit Card
  • CBW-erkend: Zeker van je aankoop!

Beschrijving

‘Sologne’ is al jaren hét jacht- en najaarsservies van Gien. Het servies is vernoemd naar een bosrijke streek ‘Sologne’ in het centraal Frankrijk. Op het servies zijn prachtige jachttaferelen in de vorm van vogels, herten en konijnen te zien. Ieder stuk heeft een andere afbeelding, toch vormt het servies samen een eenheid door het gebruikte sepia kleuren schema. In de herfst en winter geeft het servies een warme sfeer. Deze serviescollectie is ontworpen door Estelle Rebottaro, een jonge kunstenares gespecialiseerd in aquarellen.  Het servies kan uitstekend gecombineerd worden met andere serviezen van Gien.

Alle serviezen van Gien worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Frankrijk. De producten zijn echter wel vaatwasserbestendig, tenzij anders aangegeven. Wij raden u wel aan op te passen met grote temperatuurverschillen.

Dit servies en andere serviezen zijn na te bestellen bij Gaivota. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de winkel.

 

 

Extra informatie

afmeting:

Diameter 23,2 cm

merk:

Gien

samenstelling:

Aardewerk

SKU GIE1631B4AD2 Categorieën ,