Gien Sologne Saladeschaal

Deze mooie saladeschaal op poot is rijk gedecoreerd met een aquarelprint in aardetinten. Het bladermotief doet denken aan het gebied ‘Sologne’ in centraal Frankrijk, van oorsprong het jachtgebied van het land. Deze saladeschaal geeft uw diner direct een warme maar chique stijl.

‘Sologne’ is al jaren hét jacht- en najaarsservies van Gien. Het servies is vernoemd naar een bosrijke streek ‘Sologne’ in het centraal Frankrijk. Op het servies zijn prachtige jachttaferelen in de vorm van vogels, herten en konijnen te zien. Ieder stuk heeft een andere afbeelding, toch vormt het servies samen een eenheid door het gebruikte sepia kleuren schema. In de herfst en winter geeft het servies een warme sfeer. Deze serviescollectie is ontworpen door Estelle Rebottaro, een jonge kunstenares gespecialiseerd in aquarellen.  Het servies kan uitstekend gecombineerd worden met andere serviezen van Gien.

 

111.00 incl. BTW

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Alle serviezen van Gien worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Frankrijk. De producten zijn echter wel vaatwasserbestendig, tenzij anders aangegeven. Wij raden u wel aan op te passen met grote temperatuurverschillen.

Dit servies en andere serviezen zijn na te bestellen bij Gaivota. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de winkel.

Merknaam: Gien

Omschrijving: Sologne Saladeschaal

Afmeting: Dia: 25cm 2 liter

Samenstelling: Aardewerk

Extra informatie

Gewicht 1.100 kg
Afmetingen 25 cm
SKU GIE1631CSA2 Categorie