Gien Filet Noël Koffiekop en schotel (espresso)

Merknaam: Gien

Omschrijving: Filet Noël koffiekop en schotel

Afmeting: Dia: 12,9cm Inh: 8cl

Samenstelling:Aardewerk

 

36.50 incl. BTW

1 op voorraad

Beschrijving

Deze leuke koffiekop en schotel zijn perfect voor in de wintermaanden om een lekkere warme drank uit te drinken. Deze in Frankrijk gemaakte koffiekop en schotel zijn gemaakt in de fabriek van’Gien’. De kerstboom die de kop decoreert geeft de koffiekop een echte kerstsfeer.

De collectie Filet Noël is een erg leuk servies voor tijdens de wintermaanden. Het servies is winters versierd met een besneeuwde kerstboom. De meeste winter- en kerstserviezen zijn druk gedecoreerd: Filet Noël onderscheid zich hierin omdat de decoratie op dit servies wel winters is, maar niet zo overdadig als veel andere kerstserviezen. Het servies is hierdoor perfect in combinatie met een effen wit servies, maar brengt wel de sfeer van de winter in huis.

Alle serviezen van Gien worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Frankrijk. De producten zijn echter wel vaatwasserbestendig, tenzij anders aangegeven.

Dit servies en andere serviezen zijn na te bestellen bij Gaivota. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de winkel.

Extra informatie

Gewicht 0.280 kg
Afmetingen 12.9 cm
SKU GIE17312PTC Categorieën , , , ,