Gien Filet Noël Ontbijtbord

Dit leuke ontbijtbord van de collectie Filet Noël heeft een prachtige opdruk van een kerstboom: het bordje past precies binnen de kerstsfeer.

 

29.00

Uitverkocht

Beschrijving

De collectie Filet Noël is een erg leuk servies voor tijdens de wintermaanden. Het servies is winters versierd met een besneeuwde kerstboom. De meeste winter- en kerstserviezen zijn druk gedecoreerd: Filet Noël onderscheid zich hierin omdat de decoratie op dit servies wel winters is, maar niet zo overdadig als veel andere kerstserviezen. Het servies is hierdoor perfect in combinatie met een effen wit servies, maar brengt wel de sfeer van de winter in huis.

Alle serviezen van Gien worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Frankrijk. De producten zijn echter wel vaatwasserbestendig, tenzij anders aangegeven.

Dit servies en andere serviezen zijn na te bestellen bij Gaivota. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de winkel.

Merknaam: Gien

Omschrijving: Filet Noël ontbijtbord

Afmeting: Dia: 23,2cm

Samenstelling:Aardewerk

Extra informatie

Gewicht 0.420 kg
Afmetingen 232 cm
samenstelling

merk

,

SKU GIE1731B4AU Categorieën , , ,

Kerstactie

20% Korting OP GESELECTEERDE LEXINGTON ARTIKELEN

Let op: Levertijd ivm. de feestdagen langer. Pakket kan aankomen na de feestdagen. Korting niet mogelijk in combinatie met andere kortingscodes.