Etro stoffen Online bestellen​

Verkrijgbaar bij Gaivota

Bij Gaivota kunt u terecht voor een ruim assortiment materialen op het gebied van woondecoratie zoals prachtige Etro stoffen.

Het merk Etro staat bekend om haar unieke designs die als stoffering zijn te gebruiken. De stoffen lenen zich bijvoorbeeld uitermate voor gordijnen en kussens. Maar u kunt ook een fauteuil bekleden om zo een bijzonder aantrekkelijk meubelstuk te creëren.

  • Prachtige stoffering
  • Hoge kwaliteit
  • Wij denken met u mee

Shop al onze meubels

Stoffen waar je blij van wordt

Artistiek Italiaans familiebedrijf.

Dit artistieke merk moedigt allerlei kunstzinnige vormen aan sinds 1968 toen Gimmo Etro het merk opgerichte. Het is een echt Italiaans familiebedrijf.

Jacobo Etro, zoon van Gimmo, staat aan het hoofd van textiel/stoffen. Design, luxe en hoogwaardige kwaliteit zijn kernwoorden die naadloos bij Etro passen. Het label kenmerkt zich door de in 1981 geïntroduceerde paisley print, waar ze nu om geroemd worden, en ontwerpen met Oosterse invloeden, heldere kleuren en kaleidoscope patronen.

Hoge kwaliteit

Geproduceerd in Italië. Bijzonder hoge kwaliteit stoffen.

Stijlvol en artistiek

Unieke designs die als stoffering zijn te gebruiken

Professionele interieurstylisten die met u meedenken

Bent u op zoek naar verlichting voor uw woning? Kom bij ons langs in de winkel. We adviseren u graag over de mogelijkheden, trends en collecties van onze leveranciers. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij het maken van een lichtplan voor uw woning.

Uitgebreide collectie
Hoge kwaliteit
Maak een afspraak
lichtplan op maat

Meer over ons team

Hulp nodig met uw meubels?

Kom langs in de winkel of maar een afspraak!