OVER ONS

THE FINE ART
OF INTERIOR

DESIGN

Al meer dan twee decennia zet Gaivota haar passie voor interieurdesign in voor de creatie van betekenisvolle en memorabele ruimtes. Lees meer over onze filosofie, ons team en wat ons drijft als het gaat over interieurontwerp.

OVERTUIGING

DE CREATIE VAN
HET PERFECTE GEHEEL

De echte kunst van goed interieurontwerp zit hem in de creatie van een perfect geheel. In het uiteindelijke ontwerp moet ieder element bijdragen aan een harmonieuze combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Van de eerste schets tot de finishing touch; wij leveren tijdloze ontwerpen die onze klanten iedere dag weer vullen met blijdschap, inspiratie en verwondering.

tekenen
detail

ONZE STIJL

PROFESSIONEEL,
VAKKUNDIG en
VINDINGRIJK

Het mag duidelijk zijn: Gaivota hanteert een zeer hoge standaard op het gebied van interieurontwerp. Dat moet ook, want de realisatie van jouw droominterieur is een verantwoordelijkheid die we buitengewoon serieus nemen. Het is daarom goed om te weten dat je met Gaivota kunt vertrouwen op professionals die zeer goed zijn in wat ze doen. Of het nu gaat om particuliere of zakelijke projecten, het team van Gaivota beschikt over een schat aan ervaring die wordt aangewend om jouw verwachtingen ruimschoots te overtreffen.

ONS TEAM

HET TEAM VAN GAIVOTA
STAAT KLAAR OM JOUW
DROOMINTERIEUR TE
REALISEREN