Ontwikkel uw persoonlijke huisstijl

Samen met Gaivota

Uw interieur laat zien wie u bent. Voor het maximale woongenot kiest u voor een interieur, waarin alle onderdelen met oog voor detail op elkaar zijn afgestemd. Zoals u uw leven inricht, richt u het liefst ook uw woning in. Oftewel: uw persoonlijke huisstijl.

Zoekt u inspiratie en/of deskundig advies op het gebied van wandbekleding, vloerbedekking, gordijnstoffen, meubels en accessoires, die de klasse van uw leven weergeven – en versterken? Dan heten wij u graag welkom bij Gaivota.

Gaivota exterieur

De winkel voor uw huisstijl

Gaivota is al ruim 25 jaar een begrip in interieurontwerp, -advies en -inrichting, voor particulieren, professionals en bedrijven. Onze stylisten en adviseurs staan voor u klaar, mocht u behoefte hebben aan vrijblijvend advies van de experts.

Particulieren

Natuurlijk kunt u als particulier bij Gaivota terecht voor die ene vaas, die unieke plafonniere of die klassieke eetkamerset. Maar er zijn ook momenten in uw leven dat u behoefte heeft aan een complete (her)inrichting van uw woning.

Misschien gaat u verhuizen, of verandert de samenstelling van de bewoners. Of misschien bent u gewoon toe aan iets anders. Ook in dat geval is Gaivota u graag van dienst. Van ontwerp tot oplevering. Met één leidraad: uw persoonlijke Huisstijl.

Om die huisstijl vast te stellen, spreekt u eerst af met een van onze adviseurs/stylisten. Zij komen daarvoor desgewenst graag bij u thuis. Tijdens de afspraak worden uw wensen volledig in kaart gebracht. Op basis van die wensen komen zij met een voorstel, bestaande uit een “moodboard”, schetsen en… een transparante prijsopgave.

Zij nemen u tijdens het gehele proces alle zorgen uit handen. Zij zien er op toe dat alles volgens de hoogste standaard wordt geleverd en ingericht, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe interieur.

Professionals

Bent u binnenhuisarchitect, interieur designer, decorateur, of anderszins een professional op het gebied van inrichting en decoratie? Dan heeft u aan Gaivota een stabiele, inspirerende en betrouwbare partner. Wij kopen direct in bij de producenten van de verschillende merken die wij voeren.

Wij nemen u al het regelwerk uit handen, zodat u zich volledig kunt concentreren op de creatieve kant van uw vak.

Bedrijven & kantoren

Zakenmensen zijn ook mensen. Net als thuis, werkt u het liefst en presteert u het best in een prettige omgeving. Het is dan zaak, dat de inrichting naadloos aansluit op de klasse van uw onderneming. Met een uitstraling die weergeeft waar u als ondernemer voor staat.

Voor de inrichting van uw zakelijke omgeving heeft u aan Gaivota een gedreven, inspirerende en stijlvolle partner. Wij hebben de professionals, de kennis en de merken om uw kantoorinrichting tot in de puntjes te verzorgen. Van eerste schets tot en met de oplevering, en nog lang daarna.

De hoogste kwaliteit in producten

Voor het mooiste interieur

25+

jaar ervaring

750+

Staalboeken

2450+

Interieur adviesgesprekken