Interieuradvies

Bij Gaivota vindt u een brede selectie aan meubels van vele mooie merken, maar kunt u ook terecht voor uitstekend interieuradvies. Alle banken, fauteuils en footstools kunnen wij leveren in diverse stoffen van grote stoffenhuizen. Marie’s Corner is één van de vele toonaangevende merken die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Comfort is hét kernwoord van dit merk. Voeg dit samen met traditioneel vakmanschap en innovatieve ontwerpen en een gouden combinatie is het resultaat. Lexington inspireert u het interieur aan te willen vullen met seizoensgebonden lifestyle producten. Dit merk bevat klassieke, moderne en landelijke invloeden. Bij Gaivota helpen we u uw persoonlijke stijl te vinden en samen te brengen in een compleet interieur. Ook als u de behoefte heeft om een huiselijk gevoel te creëren bent u bij ons aan het juiste adres. Flamant laat zich inspireren door familie tradities en speelt in op de hedendaagse manieren van leven. Het is meer dan een klassiek meets modern interieurmerk. Het is een levensstijl. Heeft u interesse in Oosterse decoratieve kunst, Italiaanse architectuur en klassieke stukken? Dan biedt Designers Guild een grote variatie aan onder andere meubilair, tapijten, meubelstoffen en kussens. U kunt rekenen op collecties vol creativiteit en geproduceerd op het hoogste niveau van kwaliteit.

Op maat gemaakte meubels, speciaal voor u!

Naast het bijeenbrengen van producten uit de collectie tot een samenhangend interieur, is het ook mogelijk om meubels naar eigen inzicht op maat te laten maken; van eetkamertafel tot inloopkast. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd in projectwerk. Wij worden enthousiast van nieuwe uitdagingen en helpen u graag op weg naar een gepersonaliseerd interieur. Dus kunt u het gewenste meubel niet tussen de collectie vinden? Neem dan contact met ons op. Gaivota bespreekt samen met u de wensen en mogelijkheden.

Teun Overwater

Interieuradvies? Ook voor een kleinere metamorfose!

Bent u op zoek naar een kleinere metamorfose met groots effect, dan kan ons stylingteam ook hierbij helpen. Met verf van Flamant, exclusieve verlichting, gordijnen van Etro, lampenkappen op maat, kamerbreed sisal tapijt of een handgeknoopt wollen kleed, krijgt elk interieur een fris eigentijds gezicht. De uiteenlopende stoffen en behang van Osborne & Little vernieuwen uw interieur in een handomdraai. Zij zijn al 40 jaar verantwoordelijk voor creatieve prints die regelmatig uitgroeiden tot interieurtrends. Ook het Franse exclusieve merk Élitis maakt prachtige prints. Zij staan voor dappere keuzes maken en de klant meenemen naar de onontdekte wereld van bijzondere wandbekleding.

Wij werken met ervaren vakmensen, onze eigen ateliers van stoffeerders en coupeurs. Of het nu gaat om blinds, gordijnen of meubelstoffering uw wensen worden zeer nauwkeurig verwerkt tot het beoogde eindresultaat. Kom langs in de winkel of neem contact met ons op voor een interieuradvies gesprek.

Traject

Intake gesprek:

Een Intake gesprek vindt meestal plaats bij ons in de winkel. De klant komt, liefst op afspraak, bij Gaivota met de vraag of wij kunnen helpen met het (her)inrichten van de woning, het kantoor of een bedrijfsruimte. Meestal heeft de klant bouwtekeningen bij zich. Wij proberen tijdens het gesprek uit te vinden wat de klant wil en kunnen wat stoffen, behang en meubels laten zien. Voor dit gesprek dat maximaal 1 uur duurt berekenen wij geen kosten.

Inmeten:

Indien er geen duidelijke bouwtekeningen zijn, zullen wij de ruimte(s) zelf of door onze klusjesman in moeten meten. De kosten van het inmeten zullen wij per uur doorberekenen, waarbij minimaal 1 uur in rekening wordt gebracht.

Bezoek aan locatie:

Na het intake gesprek maken wij een afspraak bij de klant thuis om de ruimte(s) te bekijken en te inventariseren welke meubels en objecten in het nieuwe interieur behouden moeten blijven en welke mogen verdwijnen. Voor dit bezoek brengen wij eenmalige kosten in  rekening (exclusief reis- en parkeerkosten). 

Interieurplan op maat:

Nadat een architect tekeningen heeft gemaakt voor uw nieuwe huis of verbouwing van uw huidige woning, bedrijfsruimte of kantoor, moeten de ruimtes ingedeeld en ingericht worden.

Een interieurplan op maat schept hierbij helderheid en structuur. Wij werken altijd per ruimte, waarbij wij een moodboard maken en plattegrondtekening. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen wij elke ruimte een andere sfeer meegeven of juist op elkaar afstemmen.

Wij houden rekening met het gebruik van de ruimte, de zichtlijnen en de verhoudingen, waarbij kleurgebruik en verlichting een grote rol spelen.

Bij meerdere ruimtes of een heel huis of pand, kunnen wij u een projectprijs afspreken. 

U kunt met dit interieurplan op maat zelf aan de slag, maar u kunt er ook voor kiezen de uitvoering door ons te laten verzorgen. Wij kunnen u helpen met uw keuze van behang, verf, gordijnen, verlichting of meubels. Gaivota beschikt over een eigen gordijnatelier, behanger en schilder, timmerman voor meubels op maat en stoffeerder. Ons team van ervaren binnenhuisarchitecten en stylisten kunnen u hierbij begeleiden. Wij kunnen hiervoor een projectprijs maken op basis van uw wensen en de door ons geschatte uren. Indien u wenst dat wij met u meegaan om vloeren, meubels etc.. bij derden uit te zoeken, berekenen wij een uurtarief.

Tarieven

 • Intake gesprek in de winkel gratis
 • Bezoek aan klant € 100,-

  (exclusief reiskosten)

 • Inmeten ruimte € 40,- per uur
 • Interieurplan op maat voor een ruimte van ± 30m² € 600,-

  Inclusief moodboard en plattegrondtekening op maat

 • Sfeerbord per ruimte € 200,-
 • Uurtarief binnenhuisarchitect € 70,-
 • Uurtarief styliste € 50,-
 • Reiskosten € 0,35 per km

alle bedragen zijn exclusief 21% btw.

Informatie Click & Collect

Als u ervoor kiest om uw bestelling op te halen in onze winkel in Haarlem, verzoeken wij u om een geldig telefoonnummer in te voeren . 

Zo kunnen wij u contacten om een afspraak te maken.