Interieuradvies

Bij Gaivota vindt u een brede selectie aan meubels van vele mooie merken, maar kunt u ook terecht voor uitstekend interieuradvies. Alle banken, fauteuils en footstools kunnen wij leveren in diverse stoffen van grote stoffenhuizen. Marie’s Corner is één van de vele toonaangevende merken die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Comfort is hét kernwoord van dit merk. Voeg dit samen met traditioneel vakmanschap en innovatieve ontwerpen en een gouden combinatie is het resultaat. Lexington inspireert u het interieur aan te willen vullen met seizoensgebonden lifestyle producten. Dit merk bevat klassieke, moderne en landelijke invloeden. Bij Gaivota helpen we u uw persoonlijke stijl te vinden en samen te brengen in een compleet interieur. Ook als u de behoefte heeft om een huiselijk gevoel te creëren bent u bij ons aan het juiste adres. Flamant laat zich inspireren door familie tradities en speelt in op de hedendaagse manieren van leven. Het is meer dan een klassiek meets modern interieurmerk. Het is een levensstijl. Heeft u interesse in Oosterse decoratieve kunst, Italiaanse architectuur en klassieke stukken? Dan biedt Designers Guild een grote variatie aan onder andere meubilair, tapijten, meubelstoffen en kussens. U kunt rekenen op collecties vol creativiteit en geproduceerd op het hoogste niveau van kwaliteit.

Op maat gemaakte meubels, speciaal voor u!

Naast het bijeenbrengen van producten uit de collectie tot een samenhangend interieur, is het ook mogelijk om meubels naar eigen inzicht op maat te laten maken; van eetkamertafel tot inloopkast. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd in projectwerk. Wij worden enthousiast van nieuwe uitdagingen en helpen u graag op weg naar een gepersonaliseerd interieur. Dus kunt u het gewenste meubel niet tussen de collectie vinden? Neem dan contact met ons op. Gaivota bespreekt samen met u de wensen en mogelijkheden.

Teun Overwater

Interieuradvies? Ook voor een kleinere metamorfose!

Bent u op zoek naar een kleinere metamorfose met groots effect, dan kan ons stylingteam ook hierbij helpen. Met verf van Flamant, exclusieve verlichting, gordijnen van Etro, lampenkappen op maat, kamerbreed sisal tapijt of een handgeknoopt wollen kleed, krijgt elk interieur een fris eigentijds gezicht. De uiteenlopende stoffen en behang van Osborne & Little vernieuwen uw interieur in een handomdraai. Zij zijn al 40 jaar verantwoordelijk voor creatieve prints die regelmatig uitgroeiden tot interieurtrends. Ook het Franse exclusieve merk Élitis maakt prachtige prints. Zij staan voor dappere keuzes maken en de klant meenemen naar de onontdekte wereld van bijzondere wandbekleding.

Wij werken met ervaren vakmensen, onze eigen ateliers van stoffeerders en coupeurs. Of het nu gaat om blinds, gordijnen of meubelstoffering uw wensen worden zeer nauwkeurig verwerkt tot het beoogde eindresultaat. Kom langs in de winkel of neem contact met ons op voor een interieuradvies gesprek.