GIEN SERVIES

ONTDEK DE
ELEGANTE
WERELD VAN
GIEN SERVIES

Servies kunt u overal kopen, maar niet dit verfijnde servies van Gien. De prachtige en geraffineerde decors, uitvoering, kleuren en mogelijke combinaties vindt u alleen maar bij Gien servies. Gaivota heeft de meest uitgebreide collectie van Gien. In onze winkel is de kelder ingericht in de Franse sfeervolle stijl, hier vindt u dan ook de collectie. Deze bijzondere serviezen zijn tevens opgenomen in onze webshop.

EEN ERFGOED

VAN FRANSE

ELEGANTIE

Ontdek de verfijnde wereld van Gien servies bij Gaivota. Elk stuk van dit prestigieuze servies vertelt een verhaal van traditie, verfijnd met een modern tintje.

gien ei

ONTWERP EN KWALITEIT

GAAN HAND IN HAND

Servies Gien staat bekend om haar uitzonderlijke kwaliteit en artistieke ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een servies voor dagelijks gebruik of iets speciaals voor feestelijke gelegenheden, Gien biedt veelzijdige opties die zowel duurzaam als adembenemend mooi zijn. Van gedetailleerde bloemenpatronen tot klassieke landelijke scènes, elk ontwerp is een kunstwerk op zich.

gien vaas
gien servies

VOOR ELKE

GELEGENHEID

Of u nu een intiem diner organiseert voor vrienden of familie of zelf enorm geniet tijdens dagelijks gebruik van Gien. Gaivota biedt de perfecte aanvulling voor elke gelegenheid. Met een breed scala aan serviezen, van uitgebreide dinersets tot charmante ontbijtsets, zorgt Gien ervoor dat elke maaltijd een speciaal moment wordt.

Gien servies

COMBINEER

TRADITIE MET

MODERN

COMFORT

In onze interieurwinkel in Haarlem vindt u niet alleen Gien servies, maar ook een reeks aanvullende accessoires die uw eetervaring completeren. Combineer uw Gien borden met ons kwalitatieve glaswerk, dienbladen, en tafeltextiel voor een naadloze mix van traditie en modern comfort.

Onze referenties
“Ik had nooit gedacht dat ik zoveel begeleiding nodig zou hebben als Gaivota mij heeft gegeven, maar ik ben blij dat ik contact heb opgenomen!”
Onze referenties
“Ik had nooit gedacht dat ik zoveel begeleiding nodig zou hebben als Gaivota mij heeft gegeven, maar ik ben blij dat ik contact heb opgenomen!”
Previous slide
Next slide
MAAK VAN ELKE DAG
EEN SPECIALE DAG
MET GIEN

Bij Gaivota geloven we dat elke dag bijzonder kan zijn. Met ons speciaal servies van Gien transformeert u alledaagse momenten in memorabele ervaringen. Deze collectie is niet alleen bedoeld voor speciale gelegenheden; het is gemaakt om van elke dag een feest te maken. Bezoek onze winkel of webshop en ervaar de luxe van Gien servies. Laat u betoveren door de elegantie en duik in de wereld van verfijnde tafelkunst met Gaivota. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte stukken die uw huis en uw dagelijkse maaltijden verrijken.

GIEN SERVIES

ONLINE BESTELLEN

OF BEZOEK ONZE
SERVIES KELDER

Gaivota heeft in haar winkel een servies kelder met een zeer uitgebreide collectie van Gien servies. Kom eens langs bij ons in de winkel en laat u inspireren!

  • Handgemaakt servies uit Frankrijk
  • Vele bijzondere serviezen
  • Uitgebreid aanbod Gien servies