Over Gaivota

In Haarlem, één van de gezelligste winkelsteden van Nederland, vindt u de stijlvolle winkel Gaivota. Als u bij ons binnen loopt voelt u de unieke, inspirerende en warme sfeer. De collectie is vooral eigentijds klassiek georiënteerd. Door een combinatie van sfeervolle en strakke items wordt een karakteristieke stijl gecreëerd. Inspiratie vindt ons stylingteam en onze binnenhuisarchitecten onder andere op internationale beurzen. De ontwikkelingen op exclusief interieur gebied worden nauwlettend in de gaten gehouden.

Hierdoor kunnen wij unieke interieuradviezen geven, volledig afgestemd op uw wensen. Dit kan gaan om het herstofferen van meubelen, maar ook advies over gordijnen op maat of behangkeuze. Laat u rustig adviseren door één van onze interieurstylisten en maak kennis met onze unieke behang– en stoffencollecties. Of u nu komt voor een accessoire of een meer projectmatige aanpak, u bent van harte welkom.

Styling

Bij Gaivota bestaat het stylingteam uit enthousiaste en gedreven medewerkers met een passie voor eigentijds klassiek interieur. Een diversiteit aan stijlen is geëtaleerd in ons ruime, monumentale pand aan de Krocht in Haarlem. Hier kunt u ongedwongen rondlopen en sfeer proeven om inspiratie op te doen voor uw eigen interieur. Ons stylingteam helpt u graag met ideeën of advies ten aanzien van meubelen, stoffering en woonaccessoires.

Locatie

Gaivota bevindt zich in het historisch hart van Haarlem. Het monumentale pand ademt warmte uit en heeft een stijlvolle uitstraling. De winkel bestaat uit twee samengevoegde panden uit de 17e eeuw. In één van de panden heeft vroeger een rijwielhandel en een slagerij gezeten. In het andere pand een notariskantoor en later de Kweekschool. De geschiedenis is voelbaar. U begeeft zich in een rijk gedecoreerd woonhuis. Een huiselijke sfeer waarin kwaliteit, mooie materialen en bijzondere combinaties de boventoon voeren.

Informatie Click & Collect

Als u ervoor kiest om uw bestelling op te halen in onze winkel in Haarlem, verzoeken wij u om een geldig telefoonnummer in te voeren . 

Zo kunnen wij u contacten om een afspraak te maken.